Dierenambulance
Dierenbescherming
Dierencentrum
Dierenkliniek
Kattenzorg
 
 
 
  Tot ons grote verdriet is onze lieve Michael op 6 mei 2008 overleden. We hebben ruim zes jaar van zijn gezelschap mogen genieten. Tevens was hij dé inspiratiebron voor de vele verhalen die ik (het vrouwtje) namens hem heb geschreven. Ter herinnering aan Michael en om alle (katten)liefhebbers de gelegenheid te geven om een aantal van zijn verhalen te lezen en zijn foto's te bekijken, hebben we besloten om Michael's Webtorium te blijven onderhouden.
 
 
  Beste bezoeker,

Welkom in mijn webtorium. Als ik een spin was geweest had ik eenvoudigweg kunnen zeggen: 'Welkom in mijn web'. Aangezien ik minder poten heb, in z'n geheel aantrekkelijker ben en niet in zo'n kleverig web woon, heb ik deze tekst moeten wijzigen in: "Welkom in mijn webtorium". Een webtorium is een virtueel territorium. Het is virtueel omdat ik er niet in rond kan lopen en - belangrijker - er niet mijn geur in kan verspreiden.

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Michael. Ik ben een kat, maar dat had u waarschijnlijk al begrepen. In december 2001 ben ik bij mijn huidige mensen komen wonen. Voor die tijd heb ik een aantal weken in het asiel gezeten. Ik ben op straat gevonden en over mijn achtergrond is niets bekend.

Omdat ik graag mijn eigen verhaal vertel, heeft één van mijn mensen een website voor mij in het leven geroepen. Zelf vind ik dat het een weblog moet worden, maar zij is daar nog niet uit. Waarom een weblog? Zult u zich afvragen. Wel, ik ben de trotse auteur van twee boeken en denk momenteel na over mijn derde boek. Verder geef ik graag mijn commentaar op actuele zaken en zo'n weblog is daar uitermate geschikt voor.

Mijn verhalen zijn in column-achtige stijl geschreven. Omdat ik een kat ben en dus een korte termijn geheugen heb, rest mij geen andere keus dan het schrijven van columns. Als een verhaal langer dan 500 woorden is, dan weet ik aan het eind niet meer waar het begin over ging en dat maakt het verwarrend voor jullie mensen.
 
 
  Enfin, genoeg gemiauwd; ze heeft een paar verhaaltjes van mij aan deze site toegevoegd zodat u zelf kunt oordelen. Mochten mijn verhandelingen u aanspreken, dan kunt u mijn bundels aanschaffen vanaf 2,50 euro (exclusief verzendkosten) per stuk.

De bundels heten:
- Dat zeg ik toch, MIAUW!!!
- Brokjestijd

Support independent publishing: buy this book on Lulu.

Heeft u belangstelling? Drukt u dan op "Contact". Uw e-mail programma wordt hierdoor geopend met mijn e-mail adres ingevuld. U kunt mij dan een mailtje sturen. Het mailtje mag ook over iets anders dan over de boekjes gaan. Misschien wilt u mij iets vragen of wilt u dat ik ergens mijn mening over geef. Dat doe ik graag. Mailt u mij dus gerust.

Het boekje "Dat zeg ik toch, MIAUW!!!" kunt u ook downloaden op de site van Lulu; het boekje "Brokjestijd" kunt u zowel in boekvorm bij Lulu bestellen als downloaden.
 
 
HomeNieuws |   Spinsels |   Foto's | Contact